Få din pris på rejseforsikring her på 1 minut og køb med få klik. Det er enkelt, sikkert og til gode rejseforsikringspriser.

 

Årsrejseforsikring

 

Hvordan køber man en Årsrejseforsikring på jeres hjemmeside?

Du kan selv tegne en Årsrejseforsikring ved at sætte din første rejse til at vare 4 uger, og vælge "Ferie" som rejsetype så tildeler computeren dig automatisk en årsrejseforsikring. Det vil fremgå af din police, at det er en årsrejseforsikring. Og inden du betaler, kan du dobbelttjekke, at det er en Årsrejseforsikring via prisen på kr. 649,- per person, som bekræfter, at du har bestilt en "Årsrejseforsikring Verden". Er prisen kr. 318,- per person er det en "Årsrejseforsikring  EU/EØS". Hvis din årsrejseforsikring skal gælde i Tyrkiet skal du vælge " Verden uden USA/Canada" og altså betale kr 649,-. Du kan udelukkende tegne årsrejseforsikringer til ferier, og IKKE til ferier hvor du må arbejde. 

Hvis du gerne vil have hjælp til at tegne en årsrejseforsikring

Du kan skrive til os på info@danskrejseforsikring.dk, så tegner vi forsikringen for dig.

Hvad dækker en årsrejseforsikring?

Vores årsrejseforsikring er med fuld dækning, uden selvrisiko og inkl. tillæggene for bagage og ulykke og dækker alle rejser i et år. Ferierne må vare op til 30 sammenhængende dage, og vi dækker også på skiferier.