Få din pris på rejseforsikring her på 1 minut og køb med få klik. Det er enkelt, sikkert og til gode rejseforsikringspriser.

 

Ungdomsrejseforsikring

 

Ungdomsrejseforsikring med rabat

Er du studerende eller under 31 år? Så får du billig ungdomsrejseforsikring hos Dansk Rejseforsikring. Det er let at bestille din ungdomsrejseforsikring. Du benytter bare bestillingssiden, og klikker ”ja” i ”ungdomsrabat” i bestillingsprocessen. Så får du ungdomsrejseforsikring med rabat. Bestil din ungdomsrejseforsikring her.

Ungdomsrejseforsikring med fuld dækning og uden selvrisiko

Vores ungdomsrejseforsikring er inkl. fuld dækning. F.eks. har du ubegræset dækning på sygdom på rejsen og hjemtransport. Du er dækket for din bagage og får feriekompensation for ødelagt ferie pga. sygdom. Ungdomsrejseforsikringen dækker også ulykke og privatansvar. Du kan læse om alle ungdomsrejseforsikrings dækninger her.

Ungdomsrejseforsikring til skiferien

Du kan også tage på skiferie med vores ungdomsrejseforsikring. På skiferien dækker ungdomsrejseforsikringen bl.a. de vigtigste behov såsom lægehjælp, hospital, sygetransport, hjemtransport (inkl. ambulancefly), sygeledsagelse og privatansvar.