Få din pris på rejseforsikring her på 1 minut og køb med få klik. Det er enkelt, sikkert og til gode rejseforsikringspriser.

Verdens bedste til akut assistance på rejsen

SOS International assisterer dig ved sygdom og ulykke på din rejse, lige gyldigt hvor du er. Det sker via en alarmcentral, hvor erfarne assistancekoordinatorer yder hjælp 24 timer i døgnet hele året.

Akut hjælp døgnet rundt

Ring til vores alarmcentral på:

+45 70105052

Alle ikke akutte skader anmeldes elektronisk på www.sos.eu

Dansk base, global rækkevidde

SOS International har base i Danmark og arbejder globalt. Medarbejderne på de mange servicekontorer rundt omkring i verden taler engelsk, det lokale sprog og ofte kan de også kommunikere på skandinavisk.

Kåret som verdens bedste

SOS International har hele 11 gange været nomineret til den største anerkendelse i branchen, nemlig den prestigefyldte ITIJ Industry Award. Prisen blev indstiftet i 2002 af det globale branchemagasin International Travel Insurance.

6 ud af 11 gange er sejren gået til SOS International - hver gang foran store, internationale assistanceselskaber.

I 2012 vandt SOS International igen og kan derfor kalde sig verdens bedste til akut personlig assistance. I Dansk Rejseforsikring er vi stolte af at arbejde sammen med en verdensmester.Priseksempel Europa 8 dage!

Med fuld dækning: kr. 163,20 for 1 voksen kr. 204,- hvis du er over 30 år og altid halv pris for medforsikrede børn under 18år. Bestil her.. 

 

  

SOS International

I samarbejde med SOS International

Vi har et tæt samarbejde med Danmarks førende skade- og assistanceselskab. SOS International har base i Danmark og assisterer rejsende i hele verden fra alarmcentralen - døgnet rundt, året rundt.
Læs mere..

Verdens bedste til akut assistance på rejsen

SOS International blev i 2012 kåret som verdens bedste på sit felt. Det var 6. gang, SOS International løb med den prestigefyldte ITIJ Industry Award, som er den højeste anerkendelse, du kan opnå i branchen.
Læs mere..

AIG – blandt verdens største

Vi er agent for AIG, der er et af verdens største forsikringsselskaber. Når du vælger os, er du forsikret af dem.
Læs mere..

Sikkert valg til en god pris

Dansk Rejseforsikring er specialister i rejseforsikring – og alt foregår slankt og enkelt online. Du får ingen breve og regninger med posten. Vi er sat i verden for at levere høj kvalitet og maksimal tryghed på rejsen til en knivskarp pris. Læs mere..