Privatlivspolitik-ikon Privatlivs politik

Sådan dækker vi:

 

Vores rejseforsikringer dækker på din rejse. Udenrigsministeriet fraråder rejser til alle lande – alle lande er ”røde” eller “orange”. Vores forsikringer dækker dog skader og udgifter, hvis de ikke har noget med Covid-19 at gøre jf. betingelserne. I relation til Covid-19 er det vigtigt at bemærke, at vi ikke dækker skader og udgifter, der kan relateres til Covid-19. Herunder men ikke begrænset til:

  • Medicin, hospitalsophold eller karantæneophold
  • aflysning af fly eller ændrede rejsetidspunkter
  • manglende muligheder for at rejse ud af landet,
  • ødelagte feriedage
  • evakuering

Forsikringen dækker ikke udgifter til en Covid-19 test. Dette gælder også, hvis testen foretages på opfordring fra myndigheder, flyselskaber eller lignende.

Verden har forandret sig det seneste år, og vores muligheder for at hjælpe dig i de hårdest ramte områder, kan være begrænsede. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe, og i vores alarmcentral SOS International sidder de klar 24/7 hver dag hele året. Men vi kan ikke garantere dig hjælp og assistance overalt i verden altid i denne Covid-19 tid. Lufthavne kan være lukkede, fly aflyste etc. Ligeledes kan hospitaler være overfyldte eller på andre måder begrænsede i den hjælp og service, de kan tilbyde tilskadekomne og syge.