Privatlivspolitik-ikon Privatlivs politik

Bestil rejseforsikring her - dækker også Coronavirus

Opdateret 6. april. Vi dækker også, hvis du fortsætter din rejse. Vi kan forlænge forsikringen, HVIS du er sund og rask!

*max 7 pers. på samme police
Alder på rejsende:

Rejseforsikringen dækker akut sygdom, herunder hvis du får Coronavirus på rejsen

Vi er kun et opkald væk - 24/7 døgnet rundt

Hos Dansk rejseforsikring bestræber vi os på at give dig den bedst mulige dækning. Derfor kan du altid tage på på ferie med god samvittighed. På vores alarmtelefon, hos SOS International, har vi altid døgnbemanding 24 timer i døgnet 365 dage om året, så skulle uheldet være ude står vi altid klar til at hjælpe.

 
 

Vigtige dækninger i din rejseforsikring


Akut hjælp 24/7

Med Dansk Rejseforsikring er hjælpen altid kun et opkald væk. Ring til SOS International og få professionel assistance med det samme.

Hospital

Bliver du syg eller skadet på din rejse, er du garanteret professionel behandling på et godt hospital, når du køber din forsikring hos os.

Læge

Får du behov for behandling, medicin eller rådgivning fra en læge, kan du altid kontakte den lokale læge – og lade os klare betalingen.

Evakuering

Vi dækker udgifter til evakuering og til eventuel hjemrejse fra et område, hvor der er overhængende fare for udbrud af krig eller krigslignende tilstand, terrorangreb eller naturkatastrofer.

Hjemtransport

Når du er tvunget til at afbryde en ferie, er det afgørende at kunne komme hurtigt og sikkert hjem – også uden at lide økonomisk tab. Vi dækker din hjemtransport, hvis du selv kommer alvorligt til skade, eller hvis du pludselig skal hjem til en pårørende, der er kommet alvorligt til skade eller akut syg.

Ansvar

På ferierejser kan man også komme galt afsted og blive holdt ansvarlig. Ødelægger du uheldigvis noget på hotellet eller kommer du til at skade andre, er du godt dækket ind med vores forsikring.

Forsinket fremmøde

Kommer du uforskyldt for sent til din afgang, eller bliver du uforskyldt forsinket undervejs på din rejse, dækker vi dine udgifter til kost, logi og indhentning af rejseruten.

Sygeledsagelse

Bliver du alvorligt syg eller kommer du alvorligt til skade på din rejse, kan du få tilkaldt en person fra Danmark, som må ledsage dig hjem.

Personlig kundeservice og tryghed på rejsen

 • Nicolai Kristiansen
  Så er der overført 649,- til jeres konto, de er overført fra min kones konto men jeg har påført policenr under meddelser.Tak for super god behandling!!
  Nicolai Kristiansen
 • Johanne Deigaard Roed
  Super - så er jeg med. Det er bare en aftale - pengene bliver overført senere i dag.Mange tak for hjælpen og god service!!
  Johanne Deigaard Roed
 • Christina Hansen
  Tusinde tak igen for god hjælp og service!
  Christina Hansen
 • Line Smith
  Beløbet er overført med begge policenumre.Endnu engang tusind tak for hjælpen og super service!Det har været kanon at handle med dig :)
  Line Smith
 • Lisbeth Too Hungeberg
  Jeg ville også svare der blev bare lige så meget her Jeg har fået tip om jer gennem nogle venner som rejser meget Jeres hjemmeside er bare lige at gå til og det tar ingen tid hverken at beslutte sig for at vælge jer pga bla priser men og tilgængelighed for bestilling Din behandling af min forsikring har været fuldstændig i top Tak for det
  Lisbeth Too Hungeberg
 • Heidi Larsen
  Jamen selvfølgelig må du benytte, det jeg har skrevet!Jeg synes du/I har været helt fantastisk hurtige til at komme med respons, uanset om det er weekend, aften eller helligdag.Derudover er jeres priser super konkurrencedygtige, og dækning og dækningssummer er enten lig med "de dyre selskaber" eller endnu bedre. Så jeg vil klart anbefale jer, når der skal tegnes rejseforsikring.Så endnu engang tak for hjælpen. Med jeres forsikring i bagagen, er jeg ikke urolig for at Martin skulle komme i knibe, hvis han skulle være så uheldig at komme til skade ;o)Mange hilsner
  Heidi Larsen
 • Daniel Nøhr, Aalborg
  Jeg ville lige sige tusind tak for hjælpen i går - Rigtigt god service! Vi fik vores VISA dokumentation i orden og alt blev meldt godkendt.
  Daniel Nøhr, Aalborg
 • Sune lindholm, Danmark
  Jeg kontaktede SOS Int. torsdag eftermiddag med henblik på at få hjælp til hjem-transport fra Livigno efter en knæskade. Få timer senere bliver jeg informeret om at hjemtransport er arrangeret fra fredag morgen. Bliver afhentet på mit hotel i taxa og kørt til Innsbruck lufthavn, hvor chaufføren sørger for at checke in. Bliver kørt til gaten i kørestol og videre til flyet i ambulance. Det samme gentager sig i Wien. I begge fly var der afsat to-fire sæder til ekstra ben-plads.  Falck står klar ved gaten i Kastrup og sørger for transport og bagage. I ankomsthallen venter en taxachauffør, der kører mig direkte til Odense. Imponerende...... :-)https://www.trustpilot.dk/review/www.sos.dk/50f088f2000064000234f73b
  Sune lindholm, Danmark
  Fra forbrugersitet: "TRUSTPILOT"
 • Sandra Kjeldgaards, København
  I Januar brækkede jeg et stykke af knæskallen i Dublin, og jeg havde egentlig ikke tænkt på at man skulle kontakte SOS, så det fik min mor gjort hjemme fra Danmark. Derefter ringede SOS til mig imens jeg var på hospitalet, og fulgte med i forløbet der, der var absolut ingen problemer, og jeg blev også kontaktet senere pga. hjemtransport og flere sæder i flyet. SOS International klarede det hele, så min veninde og jeg kunne komme med samme flyver, til den tid vi normalt skulle flyve hjem, og taxa fra hotel til Lufthavn, og igen taxa fra København og hjem, alt var klaret og betalt, og selv i lufthavnene havde de fået arrangeret det hele, med hjælp til at komme rundt i lufthavnene. Jeg er stadig imponeret over alt det de kunne klare hjemmefra, og jeg er stadig dybt taknemmelig for denne gratis og fantastiske hjælp. Tusind Tak SOS International.https://www.trustpilot.dk/review/www.sos.dk/51b97dea00006400024a5be0
  Sandra Kjeldgaards, København
  Fra forbrugersitet: "TRUSTPILOT"
 • Morten Frederiksen
  Så er der betalt for begge - jeg vil gerne sige tak for super god og kompetent assistance; jeg er medlem i De Berejstes Klub og har tænkt mig at nævne jer som et godt bud på en rejseforsikring - jeg er personlig først lige blevet opmærksom på jer og tænker at der er mange af mine "rejsekollegaer" der har det på samme måde.
  Morten Frederiksen
 • lisbeth
  Mange tak for god behandling, helt sikkert at vi vil lade os forsikre igennem jer igen når vi får brug for det.
  lisbeth
 • Anne Møller
  Dansk Rejseforsikring var en stor hjælp da jeg kom til skade på en skiferie. Jeg havde ikke mulighed for at komme til Danmark i den bil jeg var kørt på ferie i - og ventetiden på hjemmetransport var over en uge! Da jeg havde mulighed for selv at arrangere en anden måde at blive transporteret hjem på, var de med det samme klar på at betale det for mig, så jeg kunne komme hjem på det planlagte tidspunkt. Samlet set var min oplevelse med Dansk Rejseforsikring en billig forsikring, hvor der bag telefonen, som jeg har oplevet det, sidder kompetente folk der forsøger at hjælpe én så godt de kan.
  Anne Møller
 • Alexandra Clausen
  Hej Dansk Rejseforsikring Først vil jeg sige tak fordi i dækkede mig i løbet af min vinter sæson i alperne, jeg var fuldt ud tilfreds med jeres dækning. Jeg rejser ud igen den 1. maj - denne gang til Guadeloupe, der hører under Frankrig. Jeg ville høre, om I kunne give mig et tilbud på en ny tur ud i verden. Jeg skal være afsted fra den 1. maj til 22. august, hvor jeg skal arbejde som tjener for et dansk selskab.
  Alexandra Clausen
 • Helle Lolholm Pedersen
  Hej Dansk Rejseforsikring. Fantastisk med en service hvor alt fungerede og hjælp at få uanset tidspunktet på døgnet...kan varmt anbefales..hilsen en meget tilfreds kunde:)
  Helle Lolholm Pedersen

Har du ikke fået bestilt din rejseforsikring? Køb nu og modtag policen direkte på e-mail. Enkelt og sikkert. Husk at vores rejseforsikring også dækker skirejser.


Billig rejseforsikring

Stærk assistance med SOS International

Vi har et tæt samarbejde med Danmarks førende skade- og assistanceselskab. SOS International har base i Danmark og assisterer rejsende i hele verden fra alarmcentralen - døgnet rundt, året rundt.


Mere om SOS International

AIG - verdens største forsikringsselskab

Vi er agent for AIG, der er et af verdens største forsikringsselskaber. Når du vælger os, er du forsikret af dem.


Mere om AIG

Værd at vide om din destination

Hvorfor skal jeg have en rejseforsikring?

Det koster penge at rejse. Alene billetten kan være dyr, og derudover følger hotel, mad og oplevelser eller entrébilletter. Ovenpå sådan en udskrivning har du nok mest lyst til pakke kreditkortet langt væk. Men hvis du vil være sikker på, at ferien ikke kommer til at koste dig endnu mere, bør du købe en god rejseforsikring med det samme.

Hjælp til dig, der bliver syg eller udsat for tyveri

Undersøgelser viser, at hver 10. dansker får stor glæde af deres rejseforsikring. I mange tilfælde er det en maveinfektion, som skaber behov for akut lægehjælp og måske økonomisk kompensation. Andre gange er det mere alvorlige sygdomme, som gør, at man er tvunget til at afbryde rejsen og vende hjem med det samme. Tyveri og mistet eller forsinket bagage er også hyppige årsager til, at mange bliver glade for, at de har tegnet en rejseforsikring.I alle tilfælde vil en god rejseforsikring kunne redde en hel ferie, fordi du kan få hjælp 24 timer i døgnet og samtidig undgå økonomiske hovedbrud. Med en rejseforsikring os hos er der altid inkluderet en rejsesygeforsikring.

Køb rejseforsikring med afbestilling, inden du rejser

Vælger du at købe en rejseforsikring med afbestilling, kan du føle dig mere tryg, allerede inden du rejser. Dette gælder for eksempel, hvis du inden afrejse bliver usikker på, om du mon er ved at blive syg og om du i så fald vil kunne gennemføre en rejse? I disse situationer kan frygten for at skulle aflyse en rejse hurtigt forvandle forventningens glæde til en stressende usikkerhed. Med en god afbestillingsforsikring slipper du for at bekymre dig om ”hvad-nu-hvis”, for hvis du bliver alvorligt syg kan du aflyse din rejse, og få refunderet beløbet.

Rejseforsikringen giver dig professionel lægehjælp døgnet rundt

Når du opholder dig i et andet land, er det heller ikke altid lige let at få ordentlig lægehjælp. Med en rejseforsikring fra os får du en af markedets bedste rejserforsikringer, og du kan altid kontakte vores alarmcentral i Danmark – på alle tider af døgnet.Det er også værd at være opmærksom på, at enkelte lande i verden stiller krav om en rejseforsikring, hvis du vil ind i landet. Årsagen er, at landene ikke ønsker at dække de udgifter, der opstår, når turister bliver syge og skal behandles. I stedet forlanger de, at alle, der besøger landet, er forsikret, så turisterne ikke tærer på samfundets økonomi.Der er altså flere gode grunde til at tegne en rejseforsikring, hvad enten du skal en uge på charterferie eller på en måneds vandretur i Nepal – og det behøver ikke koste meget. Du kan læse mere om priser i afsnittet ”Hvad koster en rejseforsikring”, hvor vi giver et par konkrete priseksempler på vores rejseforsikringer. Inden da vil vi dog gerne uddybe, hvad en rejseforsikring helst skal dække.

Hvad skal min rejseforsikring som minimum dække?

Når du tegner en rejseforsikring, skal du være opmærksom på, hvordan du er dækket i tilfælde af sygdom. Der kan nemlig være stor forskel på dit behov for lægehjælp og assistance, alt efter om du bliver alvorligt syg og må indlægges, brækker et ben eller får en mindre maveinfektion.

Sammenlign rejseforsikringer ift. sygdom

I mange tilfælde vil det være nok at kunne kontakte en læge, der eventuelt kan udskrive medicin til dig. Andre gange er det desværre mere alvorligt og kræver indlæggelse og eventuelt hjemtransport. Særligt hjemtransporten er vigtig at være opmærksom på, da prisen kan variere fra 10.000 kr., hvis du f.eks. brækker dit ben, mens du er i Europa, til over 500.000 kr., hvis du bliver alvorligt syg uden for Europa og skal hjem med et ambulancefly. At kunne komme hurtigt hjem er både relevant, hvis du selv bliver alvorligt syg, eller hvis en af dine nærmeste pårørende i Danmark bliver så syg, at du må afbryde dine ferie og vende hjem.
Der findes mange forskellige rejseforsikringer i markedet. Hos Dansk Rejseforsikring er du altid dækket for alvorlig sygdom, da alle vores rejseforsikringer indeholder en rejsesygeforsikring.

Gælder rejseforsikringen også som ansvarsforsikring?

Udover sygdom og skader er der flere situationer på din rejse, som kan udvikle sig særdeles uheldigt. Det gælder eksempelvis, hvis du kommer til at volde skade på andre eller ødelægge ting. I nogle tilfælde vil du muligvis være dækket af din ansvarsforsikring i Danmark, men sker der noget alvorligt, risikerer du at blive sagsøgt for et stort beløb. Det er derfor vigtigt at undersøge, om du allerede er dækket, og hvordan du er stillet med en ny rejseforsikring. Du bør i den sammenhæng være opmærksom på, at der typisk gælder særlige regler, hvis du færdes i et køretøj. Med en rejseforsikring hos os er du dækket, hvis du skulle komme til at gøre skade på andre eller ødelægge noget, som kræver erstatning.

Tyveri og mistet bagage

Andre gange er det måske dig, der er offer for andres adfærd. Det gælder for eksempel, hvis du er udsat for tyveri, hvilket uheldigvis sker med jævne mellemrum, når der f.eks. er mange turister eller mange mennesker på ét sted.Måske har du også selv prøvet, at din baggage ikke nåede frem på samme tid som dig? Eller måske kender du nogen, som aldrig fik deres kuffert tilbage efter check-in? Det er en ærgerlig start på ferien: at stå uden tøj, udstyr og personlige ejendele. For det første skal man bruge kostbar ferietid på at finde nyt tøj, og for det andet kan det ende med at tømme kontoen fuldstændigt.

Er der særlige risici

Rejser du til lande, hvor der tidligere har været tsunamier eller andre naturkatastrofer, kan du også undersøge, hvordan du er dækket af din rejseforsikring, hvis det område, du befinder dig i, bliver evakueret. I det hele taget er det en god idé at overveje, om der er særlige hensyn, du bør tage i lige præcis det land, du skal besøge.
Når du har udpeget de emner, som er vigtige for dig at få med i en forsikring, skal du tage stilling til, hvilken type rejseforsikring du vil have. Du kan nemlig vælge mellem en årsrejseforsikring og en enkeltrejseforsikring.

Hvad er en årsrejseforsikring?

Navnet siger vel nærmest det hele. Med vores årsrejseforsikring er du dækket på alle dine ferierejser, der varer i op til 30 dage, i et helt år. Skal du på et tidspunkt være væk i længere tid end de 30 dage, kan du tilkøbe en enkeltrejseforsikring, der dækker lige præcis den tur.

Den fulde dækning

Vores årsrejseforsikring dækker dine omkostninger, hvis du bliver syg eller kommer til skade og hjemtransport ved alvorlige skader. Du kan også få kompensation for tabte feriedage, og hvis du uforskyldt kommer for sent til en afgang, betaler vi for, at du indhenter din rejserute. Bliver du udsat for tyveri, eller kommer du til at ødelægge noget eller skade andre, er du også dækket med vores årsrejseforsikring – uden selvrisiko.

Solotur til USA eller familierejser i Europa?

Når du køber en årsrejseforsikring, kan du vælge, om den skal dække enten hele Europa eller hele verden (uden Cuba). Det er værd at overveje dine rejseplaner for det kommende år, for du kan ikke senere udvide en forsikring i Europa til at gælde hele verden. Det sidste, du skal tage stilling til, er, om forsikringen skal gælde en person eller en familie (fra 2 til 7 personer). Du kan læse mere om prisen på de forskellige forsikringer længere nede.

Det skal du vide om forskellen på en årsrejseforsikring og en enkeltrejseforsikring

Om du skal vælge en årsrejseforsikring eller en enkeltrejseforsikring, afhænger udelukkende af dine behov og rejsemønstre. Rejser du flere gange om året, er det en fordel at vælge årsrejseforsikringen.

Køb rejseforsikring ud fra dine rejsemønstre

De to former for forsikringer dækker dig på samme vis. Forskellen ligger altså primært i, hvor længe du er dækket. Det ekstra beløb, du betaler for at tegne en årsrejseforsikring, er typisk tjent hjem, hvis du rejser mere en blot en enkelt gang på et år. På den måde kan årsrejseforsikringen hurtigt blive den billigste rejseforsikring af de to.

Hvad koster en rejseforsikring?

Din pris på en rejseforsikring afhænger af, hvor du vil rejse hen, og hvor længe du opholder dig i udlandet. Antal personer og alder har også en betydning for den samlede pris. Det bedste, du kan gøre, er derfor at indtaste dine informationer i vores prisberegner øverst på denne side. På den måde får du med det samme den nøjagtige pris for lige præcis din rejse. Find en rejseforsikrings pris i boksen øverst på denne side. På den måde kan du let købe en online rejseforsikring.

To eksempler på billige rejseforsikringer

I Dansk Rejseforsikring har vi gjort det både let og billigt for vores kunder at være godt forsikret på deres rejser. Du kan her på siden bestille din forsikring med bare tre klik og få policen i din e-mail med det samme. Rejseforsikringsprisen har vi også skåret ned, så du for eksempel kan købe en enkeltrejseforsikring til Europa i en uge for bare 148 kr. Tager du din partner og to børn med, vil det koste 446,40 kr. Begge eksempler er med fuld dækning og uden selvrisiko. Det kalder vi en billig rejseforsikring.

Til dig, der skal arbejde i udlandet

En rejseforsikring er også særlig relevant, når du ikke holder ferie. Det kan for eksempel være, hvis du netop har afsluttet dit studie og fået tilbudt en praktikplads i Singapore. Opholdet varer fem måneder, og en forsikring vil her koste fra 2.605,90 kr. Hvis denne situation er relevant for dig, er det også vigtigt at vide, at du altid kan forlænge din forsikring, hvis du skulle få lyst til at blive længere i udlandet. Du skal bare kontakte os så snart, du ved noget, og så hjælper vi dig med at forlænge din forsikringsperiode. Viser det sig, at du omvendt gerne vil hjem igen før tid, kan du få refunderet pengene for den tid, du ikke længere har behov for at være forsikret i.

Ring til os, hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål til Dansk Rejseforsikring om vores produkter, priser eller mere detaljeret om netop din rejsesituation, er du altid velkommen til at kontakte os på
29 29 80 30.

Hvorfor vælge Dansk Rejseforsikring

Dansk Rejseforsikring er specialister i rejseforsikring – og alt foregår slankt og enkelt online. Du får ingen breve og regninger med posten. Vi er sat i verden for at levere høj kvalitet og maksimal tryghed på rejsen til en knivskarp pris.

Læs mere ...

Spørgsmål & Svar

Du er altid velkommen til at ringe til os og stille spørgsmål omkring rejseforsikring. På linket her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål.

Læs mere ...