En årsrejseforsikring dækker dig på alle rejser
op til 30 dage per rejse i 1 år*

*max 7 pers. på samme police
Alder på rejsende:

Rejser du flere gange om året? Spar penge med en årsrejseforsikring

Med en årsrejseforsikring er du dækket på alle rejser op til 30 dage i 1 helt år. Vi dækker bl.a.:


  • Sygdom på rejsen
  • Hjemtransport
  • Privatansvar
  • Sygeledsagelse
  • Hjemkaldelse
  • Ulykke
årsrejseforsikring sikrer dig på ferien

Stærk assistance med SOS International

Vi har et tæt samarbejde med Danmarks førende skade- og assistanceselskab. SOS International har base i Danmark og assisterer rejsende i hele verden fra alarmcentralen - døgnet rundt, året rundt.


Mere om SOS International

AIG - verdens største forsikringsselskab

Vi er agent for AIG, der er et af verdens største forsikringsselskaber. Når du vælger os, er du forsikret af dem.


Mere om AIG

Årsrejseforsikring er en god investering


Årsrejseforsikring dækker alle dine rejser med varighed op til 30 dage i et helt år. Derfor er den et godt valg, hvis du forventer at rejse flere gange indenfor samme år. Forsikringen koster hhv. kr. 318,- til Europa og kr. 649,- til Verden inkl. USA og Canada og med Dansk Rejseforsikring, er du også dækket, når du rejser på skiferie.Er I flere i familien (på samme bopælsadresse), som planlægger at rejse flere gange inden for samme år, kan I spare yderligere penge på at købe en Familieårsrejseforsikring. I kan være op til 7 personer på en familieårsrejseforsikring. Du skal slå prisen op på jeres familieårsrejseforsikring i bestillingsvinduet øverst på siden.Har du spørgsmål til vores årsrejseforsikring er du velkommen til at ringe til os. Du kan læse om dækninger på årsrejseforsikringen og familieårsrejseforsikringen til Europa her og til Verden inkl. USA og Canada her

Hvorfor vælge Dansk Rejseforsikring

Dansk Rejseforsikring er specialister i rejseforsikring – og alt foregår slankt og enkelt online. Du får ingen breve og regninger med posten. Vi er sat i verden for at levere høj kvalitet og maksimal tryghed på rejsen til en knivskarp pris.

Læs mere ...

Spørgsmål & Svar

Du er altid velkommen til at ringe til os og stille spørgsmål omkring rejseforsikring. På linket her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål.

Læs mere ...